Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické lisy na citrusy
- veľmi dobre odšťavuje
- tichý chod
- dve sitká na filtrovanie dužiny
- zatiaľ nič
Veľmi dobrý odšťavovač na citrusové plody. Šupky zostanú úplne suché bez dužiny. Veľmi dobrá masívna kovová konštrukcia. Používame ho týždeň a sme s ním veľmi spokojní.
- rychlost, ucinnost
- hlucnost
rychly, ucinny ale dost hlucny
- pokial funguje ako ma, dobre odstavovanie
- lahka obsluha
- dva nastavce vhodne na citrony a pomarance
- primerany vykon motora
- lahko sa umyva
- pekny dizajn
- odstavovat vydrzal len dva mesiace
- menej vhodny na vacsie citrusy ako grapfruit
na zaklade dobrych recenzii som si vybral odstavovac s vacsim vykonom a praktickym dizajnom. rychlost odstavovania je primerana, da sa odstavovat priamo do pohara alebo do zasobnika (cca 3 dcl). obsah duziny sa neda nastavovat, mensie mnozstvo jemnejsej duziny sa moze dostat do stavy. cele zariadenie sa jednoducho umyva a budi dojem kvalitneho spracovania. kabel sa neda schovat, jeho dlzka je dostatocna. priblizne po dvoch mesiacoch odstavovania v domacnosti (denne tak 5 - 7 dcl stavy) zacala hlava citrosovaca pri odstavovani preklzovat a citrusovac prestal byt pouzitelny. zariadenie aktualne na reklamacii.
Za tu cenu som max.spokojna, skoda ze sa to neumyva samo :-)
Tefal ZP300138
Pridané: 19. decembra 2015
(naposledy upravené 19. decembra 2015)
Zakúpený v MALL.SK
- Som s ním veľmi spokojná, najviac sa mi na ňom páči že má prídavný filter, detičky nemajú radi v nápoji dužinu, tak použijem filter a ja mám radšej nápoj s dužinou, tak dám zasa filter preč.Aj veľkosťou je ideálny.
- Jedinú chybu má že nemá 2 hroty podľa veľkosti ovocia, ale zvládne aj malé, aj veľké bez problémov.
Určite ho odporúčam, mala sam možnosť robiť na 4 druhoch
a tento je jednoznačne najlepší.
- šikovny
- skladny
- dobre sa umyva
- niekedy ked silnejšie pritlačím blbne obojstranne otačanie, čo je dosť neprijemne, lebo dlho sa nevie rozhodnut na ktoru stranu točiť.
- potom musim prestať a začať znovu, trošku opatrnejšie.
- dalsou nevyhodou je ze nie je uvedené ako sa odníma to biele sitko, musí sa vyklopiť, na tej strane ako je tá vyššia časť.
- Ja som sa ho snažil odkrutiť a skoro som ho zlomil.
celkovo je to dobry stroj
má veľkú nádobu
ked sa s ním zžijeje funguje dobre a je to dobrý pomocník ;)
- velmi rychla priprava stavy z citrusovych plodov, lahko sa cisti
My mame v domacnosti aj odstavovac Sana, ktory velmi casto pouzivame tiez. Koli uspore casu hlavne rano sme sa rozhodli kupit si citrusovac Catler a nelutujeme, detom takto bez starosti stihneme aj pred skolou pripravit cerstvu stavu z citrusov.
- lacny
- lahke cistenie
- po dvoch rokoch zhorel
- pomale odstavovanie
Uz by som sa pre tento produkt nerozhodla, po pol hodine pouzivania po cca dvoch rokoch nam zhorel a vyrazil poistky, nizka rychlost, ovocie je treba dlho drzat na lise
je jedinečný
V pohode, mal som čosi obdobné pred tým a vedel som, čo kupujem.
- Výkon
Je to super výrobok
čerstvá šťava za chvíľku
Bez problémov odšťavujú moje deti
pre domáce občasné použitie pre 2 osoby postačuje a nezaberá veľa miesta
- Dobra cena super lis
Vrelo odporucam
- malý, skladný, ľahká manipulácia, čistenie v umývačke riadu, nastavenie sitka na šťavu s dužinou a bez.
- zanecháva veľa dužiny pri otvorenom sitku, ale menšia časť sa dostane aj do šťavy
výborný, ľahko ovládateľný, dokonca aj deti ho vedia používať samé, samozrejme pod dozorom dospelého, čistenie je veľmi jednoduché a vhodný do umývačky riadu
- bez námahy odšťaví pomaranče
- celkom tichý
- ľahká údržba
S odšťavovačom som spokojná. Nie je hlučný a ľahko sa s ním manipuluje a aj čistí.
Ja som len konzument.Polovička s tým pracuje a je spokojná.
- Relativne tichy chod, robi to co ma
- nic
Dobra cena
Zatial funguje bez problemov
Nastavitelna strbina pre duzinu
Lahke cistenie
Bosch MCP 3500
Pridané: 15. februára 2015
(naposledy upravené 15. februára 2015)
Zakúpený v HEJ.sk
- Som spokojná
- Nemám vÿhraddy
Lebo mám s bosch dobrè skûsenosti
Odporûčam
- .
- .
maximálna spokojnosť - vrele odorúčam
Zobrazujem 121 - 140 zo 172 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Ďalšie »