Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické lisy na citrusy
- kvalitne odstavnene bez duziny
dodali ste nám inú farbu, než sme objednali.
- Dobry vykon
- cena, kvalita,
nevýhodu sme nenašli
- rýchle a 100 % odšťavenie
- mala som predstavu že je trochu menší :-))
som spokojná, takmer denne odšťavujeme, sme po chrípke, takže veľmi dobre padne pohár šťavy, nie tie patoky z krabice
je super, mám 2, doma aj na chalupe,
Vzhľadom na cenu, je primeraná kvalita, ale na svoj účel stačí
Využívam ho každé ráno. Je príjemným spríjemnením každých ranajok.
- návod
- kvalita dobra cena, veľmi jednoduché čistenie.
- skladny
- lahkocistiaci
- v tej cenovej kategorii mu nie je co vytknut
- trosku hlucnejsi
- Robustnosť
- Čistenie
- Pri dlhšom odšťavovaní (cca 15 minút) sa prehrieva.
Produkt som zakúpil pred 3 mesiacmi a s výrobkom som spokojný. Slúži skvelé na domáce používanie, ak si potrebujete rýchlo odšťaviť malú dávku citrusov (do 10 kusov). Pri väčšiom počte som zaznamenal prehriatie motora a následne bol odšťavovač na pár hodín hodín nefunkčný.
Vzhľadom aj na cenu odporúčam (teda ak neplánujete mať prevádzku s výrobou štiav, prípadne ak ste veľká rodina a potrebujete mať citrusovač v prevádzke dlhšiu dobu.
Výrobca uvádza nepresiahnutie 10 minút prevádzky bez prestávky. (Mne sa technická vada prejavila cca po 15 minutách)
- robí čo má
- zatial nič
z kúpou so spokojný
- Lahko sa rozoberie a vycisti
- Vykon je super, napriek tomu je tichy
- Materialy su kvalitne
- Paka je super
- Mohli pridat este jedno hrubsie sitko, ja mam radsej ked je tam aj duzina
Je super v kazdom pripade odpoeucam, velka spokojnost
- Kvalitný výrobok, ľahká manipulácia, pri prvom použití treba trocha viac sily ale potom už o.k. Ideálny na pomaranče, citróny. Pravý aj ľavý chod.
Odporúčam tento výrobok ostatným.
- Odšťaví pomaranč perfektne až po šupku
Veľmi výkonný, super prístroj
- spokojnosť
kúpila som ho pre dcéru a je spokojná
- Je výborný, tichučký, jednotlivé časti sa dajú jednoducho a rýchlo umyť. Páka je super výhoda oproti citrusovačom, u ktorých sa musí použiť sila ruky. Som vééééééľmi spokojná. Doporučujem!
Je výborný. Doporučujem.
- Jednoduchá obsluha a vytlačí všetku šťavu z citrusov
- Vnútro vrchného dielu je z plastu
Značka Catler zatiaľ nesklamala
Som s výrobkom veľmi spokojná. Odšťaví rýchlo, bez námahy všetkú dužinu bezo zbytku, aj väčšie množstvo pomarančov, ľahká obsluha, aj údržba, tichý chod motora.
Zobrazujem 101 - 120 zo 172 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...9 Ďalšie »